Novo potovanje se začenja

Skupaj bomo stopili na pot odkrivanja boljšega dela sebe, raziskali osupljive nove možnosti svojega telesa in duha. Kaj vse lahko naredite! Kako daleč lahko pridete! Kako z lahkoto razvijate in izboljšate svoje dosežke!

Brez stresa, brez stresa…

Zaradi dobre družbe se pot zdi krajša. — Izaak Walton

Vsi, ki me poznate, veste, da rada potujem. Ne le, da se premikam iz kraja v kraj, pač pa tudi od doživetja do doživetja. In tole potovanje, ki me čaka (in seveda čaka tudi vas, če boste stopali z mano), me bo popeljalo daleč onkraj meja, ki so me omejevale do sedaj.

Baje, da kar naprej nekaj študiram. Nabrala sem si kar veliko znanja. No ja, sicer sem pa že dolgo na svetu in sem imela dovolj časa za to. In že od mladosti dalje me je nekaj klicalo. Ker pa sem vedno poslušala svojo „zdravo pamet“ in „dobronamerne nasvete“ drugih, sem vse svoje življenje zavijala na poti, ki niso bile moje in to plačevala z slabim počutjem, zdravjem in tistim grozljivim občutkom, da živim in delam za druge, meni pa ostajajo v rokah le krušeči se ostanki in da je na tleh okrog mene polno drobtin.

Potem sem začela! Ko sem odstranila večino ovir, se je pojavil strah, ki mi ni dovolil prestopiti še zadnjih preprek. Sicer sem se že naučila, kako je treba ravnati s strahom, ampak najprej ga je treba prepoznati. Vsak korak na koncu poti se je zavlekel za nekaj dni, dogajale so se smešne stvar, ampak na koncu sem tu!

Najboljša verzija sebe? Ali je ta verzija sploh dosegljiva in kje biva? Bomo začeli s spreminjanjem duha? Ne, kajti najlažje je izboljšati telesno podobo. Materija je groba snov, ki jo je najbolj enostavno oblikovati. Pretežki, brez kondicije, brez volje, s slabo samopodobo? Dovolite si možnost spremembe! Poglejte vase in najdite tisto sijajno osebo, ki je v vas živela v času otroštva in mladosti, ko je bilo vse mogoče in je bil vsak od nas sposoben premikati svet!

Začeli bomo z majhnimi koraki. Zastavili si bomo dosegljive cilje. Vsak od nas bo dobil sestavljen načrt, ki bo primeren zanj osebno. Vsak bo imel podporo, ki mu bo pomagala skozi slabe dneve.

In tako bomo šli. Brez strahu, brez bolečine, brez stresa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.